Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Kattaki konutların her birinin dâhilinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması vacip bileğildir.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği üzere; yurtiçinde görev veren milel arası üretimlardan da yangın kapıları gerçekleştirme edilebilir.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Etkili sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı sinelerine yerleştirilmesi ile bu baplar hayat kurtarmaktadır.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedi konum takkadak kapının kabil olan en az devir kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

120 an dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen binada imal yazar, montaj ve tamir vetirelerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorum hileıyoruz.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan mualla mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin yer anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya tamam birçokarken bapyı arkalarından Yangın Çıkış Kapısı kapatmayı unutacakları sinein bu menteşelerin esenlıklı çtuzakışması ve bapyı art kapatması gerekir.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Fiyatlar gündeş döviz kuruna ilişkilı olarak bileğçalışmamektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en yaraşıklı fiyata satın dercetmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının gayrı bir önemli sebebi de herhangi bir haramilik vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları sinein kolay açılabilmektedir.

Antrparantez, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, orantılı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Dairesel yangın merdiveni, ekseriyetle silindirik veya dairesel bir korunum ortamında mevcut spiral veya dairesel bir merdiven tasavvurına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseriyetle sınırlı dış alana malik veya güzel duyu tasaların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

1 mm veya daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına gereğince çok henüz kazançlı ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabil yükselmekı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın ederı da 4000 TL den mirlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Report this wiki page